Training A.T.A. o.l.v. Special Guest

De eerste training van het nieuwe jaar is een feit. Airsoft Team Assen is klaar voor een Next Level Training onder leiding van een special guest.

11:30 uur: A.T.A. broeders verzamelen zich bij safe house Naiul & Serious Joker. Alsof we elkaar al jaren niet gezien hebben, geven we elkaar de ‘ATAHUG’. Voor iedereen is het voor het eerst dat we deze special training aangaan in A.T.A. eigen privé trainingslocatie

12:00 uur: Vertrek naar trainingslocatie.

12:15 uur: Omkleden, replica’s worden gecheckt, magazijnen gevuld.

12:30 uur: Special guest wordt afgeleverd door chauffeur. Meteen realiseert iedereen dat ook de chauffeur een special guest is, o my god……tijd voor koffie. De special guests stellen zichzelf voor en na een korte introductie gaan we meteen aan de slag.

13:00 uur : Training in Approaching Building – Hallway Clearing – Room Clearing – Dominating Position – Ascending Stairs – Clearing Stairs – Fatal Funnel – Dominating Building – Communication.

17:00 uur: Voordat we er erg in hebben is de training ten einde, iedereen kan nog wel uren doorgaan. Een klein grappig detail, er zijn die middag bijna geen BB’s geschoten. Het was voor alle teamleden een unieke training, zeer leerzaam en een fantastische ervaring.

Met dank aan King JoJo die deze Next Level Training mogelijk heeft gemaakt en een speciale dank aan onze Special Guests. Dit krijgt zeker een vervolg!