Airsoft Team Assen – Terugblik 2018

In sneltreinvaart een korte impressie wat zich het afgelopen jaar (2018) heeft afgespeeld rondom Airsoft Team Assen. 

4 nieuwe team members

In 2018 is het team versterkt met 4 nieuwe A.T.A. broeders: Vnx, The Fly, Bytes en Batusai. Zij hebben zich in korte tijd weten te bewijzen als zeer waardevolle team members voor de groep, zowel in de trainingen als in de skirms. A.T.A. is Proud!

Trainingen en Trainingslocatie

Het is het team gelukt om gemiddeld 2 x per maand te trainen in onze eigen privé trainingslocatie, De Melkfabriek. Met maar liefst 2200 vierkante meter speelruimte. Er zijn vele honderden pallets door de sluis van de melkfabriek gedumpt. Het team heeft na veel stof happen, puinruimen, versleten bezems, inclusief blaren, vele uren, dagen er veel energie en tijd ingestoken om de fabriek om te bouwen tot een gave, toffe CQB locatie!

Een minder momentje was dat er 2 keer is ingebroken met als kers op de taart… vernielingen aangericht. Ook een leuk akkevietje is dat de melkfabriek op 1 dweil na, tot een openbaar zwembad voor de omgeving was ontpopt. Maar dat mag de pret niet drukken… A.T.A stays strong!

Voorlopig eten we nog na iedere training en privé skirms onze heerlijke A.T.A. burgers! 

Facebook – Instagram

Op social media-gebied heeft A.T.A. niet te klagen. Ook hier…this train won’t stop. In 2018… meer dan 1200 volgers op Facebook en meer dan 1500 volgers op Instagram! We hopen in 2019 nog meer Airsoft fans te enthousiasmeren voor Airsoft Team Assen.

     

 

Familiedag A.T.A.

Ja hoor… Eindelijk! De eerste familiedag is een feit. September 2018, een ‘waanzinnige’ mooie dag met de A.T.A. broeders, partners en naaste familie.

Deze keer dus met aanhang naar D19 Gasselte, met speciale dank aan Bart Limborgh. De kantine was omgetoverd in ’n klein A.T.A. museum en na de koffie en welkomstwoord van King JoJo kon iedereen de replica’s, gear en de speciale A.T.A. patch bewonderen. Daarna uitgebreid gebarbecued met ’n biertje, wijntje of ’n frisje. Tijdens het kampvuur knetterde de sterke verhalen van A.T.A. uit het brandende olievat.

 

Skirms

Natuurlijk weer de nodige skirms gepakt in 2018. Ons vertrouwde veld D19 Gasselte, Daarle, Veluwe Airsoft, Ulicoten en Fort Barchon.

Korte review Ulicoten. Met A.T.A een weekend naar Dark Forest geweest. Een tof weekend! We zijn vrijdagmiddag met z’n allen bepakt en bezakt afgereisd naar Ulicoten. Na een hartelijk ontvangst van de organisatie hebben we de tenten opgezet, luchtbedden opgepompt, gear en replica’s achter slot en grendel gezet.

Vervolgens heeft iedereen in het restaurant een goddelijke maaltijd van gemiddeld 3000 calorieren verorberd om zich voor te bereiden voor de skirms van zaterdag en zondag. De Skirms op zaterdag en zondag zijn voor A.T.A. zeer succesvol verlopen, voor herhaling vatbaar!

 A.T.A. OVER AND OUT!